Altrad Group

                              

Altrad Fort BV

Altrad Fort, onderdeel van de internationale Altrad Groep, is een onderneming die kleine bouw­machines, kruiwagens, trilplaten, betonmolens, bouwmaterieel en gereed­schappen voor zowel de professionele en DHZ markt levert. Betaalbare kwaliteit, klantgerichtheid, betrouwbaarheid en een assortiment sterke merken zijn de pijlers waarmee wij ons in de markt onderscheiden. Altrad Fort is het knooppunt van de Altrad-activiteiten in Nederland, u kunt hier voor (bijna) alle producten uit de groep terecht en wij hebben de ambitie om marktleider te zijn met deze producten.

Altrad Fort ontwikkelt, produceert en verkoopt in Tiel een compleet assortiment kruiwagens en lichte transportmiddelen voor de Huis & Tuin, Doe het Zelf en Professionele markten, zoals de Bouw en de Land- & Tuinbouw. Geschikt voor elke toepassing, branche en voor elk budget. De klanten van Altrad Fort bevinden zich in de volgende segmenten: grote en kleine bouw- en tuinmarkten, DHZ-markten, verhuurbedrijven, technische groothandels, professionele vakhandel en bouwmaterialen- en machinehandels. 

Altrad Fort heeft wereldwijd een jarenlange (sinds 1950) ervaring in de ontwikkeling en verkoop van kruiwagens. Altijd in overeenstemming met de hoogste gebruiks– en kwaliteitseisen en in respect met de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Meteen vanaf de start heeft FORT gekozen in meer dan één opzicht voor een innovatieve benadering. Niet alleen in techniek en op commercieel vlak, maar ook zeker ondersteunend naar onze klanten, zodat de eindgebruikers de beste producten krijgen. Dit zorgde al snel voor een voorsprong op de concurrentie, waardoor wij een van de leidende kruiwagenfabrikanten in Europa zijn geworden.

Door de jaren heen is deze positie alleen maar versterkt, zeker nu het sinds 2005 deel uitmaakt van de Altrad Group.

 

Altrad uw nr.1 voor de DHZ,  Retail  en de Professionele markt:
 
Verplaatsen  :  Kruiwagens, Steenwagens, Steekwagens, Mini-dumpers   
Verdichten
:
Trilplaten, Schakelplaten, Stampers, Tandemwalsen  
Mengen
:
Betonmolens   
Beton afwerken                  
:  Trilnaalden, Trilbalken, Betonaccessoires
 
Pompen
:  Waterpompen
 
Knippen en zagen
:
Vloerenzagen, Steenknippers, Zaagbanken, Diamantzaagbladen
 
Hydraulisch
:  Aggregaten, Brekers, Werktuigen
 
Bouwmaterieel  : Steigers, Stempels, Trappen & Ladders

 

Uitstekende prijs/prestatieverhouding

De innovatieve benadering komt niet alleen tot uitdrukking in de eigenschappen van alle producten, maar ook in het productieproces. De producten worden gemaakt in onze fabrieken zowel in Nederland als wereldwijd. Daar zorgen in hoge mate geautomatiseerde productielijnen voor de constante kwaliteit en zo laag mogelijke productiekosten. Hierdoor biedt elk product een werkelijk uitstekende prijs / prestatieverhouding.

Puur functioneel en ergonomisch

Altrad producten worden onder hoge kwaliteitsnormen vervaardigd. Kwaliteit, ergonomie en veiligheid zijn aspecten, die Altrad sterk en duurzaam maken. Betrouwbaarheid en efficiëntie, dat telt. Verder verzekeren doordachte vormen en constructies een ergonomisch verantwoord gebruik en heeft ieder product zijn speciale eigenschappen die UNIEK zijn in de markt.

Design

Deze unieke producteigenschappen verhogen de functionaliteit en gemak in gebruik. Daarnaast wordt er doelbewust aandacht geschonken aan het design van alle producten dit alles mede door onze Design & Research Development Centers wereldwijd. Bovendien dragen aansprekende displays, promotiemateriaal en goede verpakkingen bij aan de eenvoudige verkoop van Altrad Fort producten.

Snelle en flexibele levering

Altrad Fort heeft door de jaren heen grote stappen gemaakt in het verhogen van efficiëntie van het productieproces en flexibiliteit. Door een efficiënt voorraad beheer, productie- en logistieke proces maakt Altrad Fort het mogelijk om de standaardproducten binnen een week te leveren, waardoor onze klanten hun voorraden laag kunnen houden. In een tijd waarin lage voorraden een belangrijke rol spelen, is Altrad Fort de juiste partner.

Wereldwijde export

Tegenwoordig wordt een groot deel van de productie wereldwijd geëxporteerd naar een groot aantal landen. In een aantal landen zijn dochterondernemingen van de Altrad Groep verantwoordelijk voor de verkoop en service. In veel andere gevallen is er een hechte samenwerking tussen toegewijde distributeurs of agenten.

Geoptimaliseerd assortiment

Als het gaat om het assortiment is vrijwel elke wens te vervullen. De diversiteit van de producten is deels samen te stellen en te personaliseren. Dit stelt distributeurs en wederverkopers in staat EXCLUSIEF te zijn en uniek in hun branche en d.m.v. onze productieflexibiliteit snel en efficiënt te voorzien in de behoeften van hun klanten.

Perfecte service

In de loop van de tijd heeft Altrad Fort een uitstekende reputatie verworven met haar service. Net als de kwaliteit van ons assortiment vinden wij de kwaliteit van de bijbehorende service van het grootste belang. Dankzij een groot gestructureerd magazijn en een uitstekend georganiseerde logistiek hoeft een klant nooit lang op producten of onderdelen te wachten. 


Contact opnemen

Altrad Fort B.V.
Simon Stevinstraat 6
4004 JV Tiel

Tel.: 0344 - 638 484
Fax: 0344 - 638 485
E-mailadres: info@altradfort.nl

E-Powerbarrow

De E-PowerBarrow is een serie elektrisch aangedreven kruiwagens van top kwaliteit.

    

- Li-ion of AGM loodaccu

- Hubmotor: 430W/ 24V 

- Snelheid vooruit: 0-5.8 km/h

De beste kruiwagen ooit!

  

Media