Altrad Fort BV

                             

ALTRAD GROEP


26 jaren van passie in dienst van de menselijke bedrijvigheid.

 

De ALTRAD groep heeft sinds zijn ontstaan een enorme groei gekend en is een belangrijke speler geworden op de markt. De sleutel voor zijn ontwikkeling is het creëren van een net van externe en interne groei.

Dr. Mohed Altrad (CEO)heeft er steeds op toegezien om een menselijk concept van management te behouden en te verspreiden. Dit is het fundament van de groep.

 

De ALTRAD groep bestaat uit productie bedrijven en verkoop van diverse producten en zijn actief in de volgende marktsegmenten: betonmolens, kruiwagens, verdichtingsmachines, lichte bouwmachines, stempels, steigers en bouwmaterieel.

Voor elk marktsegment is de ALTRAD groep erin geslaagd een leiderspositie in te nemen, Nationaal en Europees. Wereldwijd wordt er naar meer dan 100 landen geëxporteerd door meer dan 5000 medewerkers in 60 commerciële vestigingen, distributie centra en productiebedrijven in Europa, Amerika en Azië.

De kracht van de Altrad groep zit voornamelijk in het samenbrengen van de diverse productgroepen vanuit de eigen fabrieken naar de klant. U staat als klant altijd centraal en wij doen er alles aan om u commercieel en logistiek te ondersteunen.

 

Het is bijna onmogelijk alle aspecten van de groep te beschrijven, de algemene website van ALTRAD groep, www.altrad.com/nl/,  geeft echter een goed beeld van het brede scala aan mogelijkheden en wat ons drijft om voor u klaar te staan.  Één aspect is zeker te beschrijven, de klant staat altijd centraal in onze filosofie. 


 

Contact opnemen

Altrad Fort B.V.
Simon Stevinstraat 6
4004 JV Tiel

Tel.: 0344 - 638 484
Fax: 0344 - 638 485
E-mailadres: info@altradfort.nl

E-Powerbarrow

De E-PowerBarrow is een serie elektrisch aangedreven kruiwagens van top kwaliteit.

    

- Li-ion of AGM loodaccu

- Hubmotor: 430W/ 24V 

- Snelheid vooruit: 0-5.8 km/h

De beste kruiwagen ooit!

  

Media